Oplaadpunt auto

oplaadpunt auto Mennekes

Steeds meer bedrijven kiezen voor een (deels) elektrisch wagenpark. Rijden u en uw medewerkers (deels) elektrisch? Dan is het prettig om deze auto’s ook voor de deur te kunnen opladen! Laadpunten voor de elektrische auto zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en zeer veilig.

Samen met autothuislader.nl bieden wij de hightech oplaadinstallaties van o.a. Mennekes aan. Wij bieden de oplaadinstallaties aan in verschillende vormen en maten. Voor iedereen is er een passende oplaadinstallatie. De laadpunten zijn zowel geschikt voor plaatsing bij huis als bij uw bedrijf. De oplaadpunten maken gebruik van een gestandaardiseerd oplaadsysteem. U kunt dus elk elektrisch of hybride voertuig erop aansluiten.

Goed om te weten
Je kunt je auto opladen in een gewone wandcontactdoos maar dat is niet aan te raden. Een wandcontactdoos is niet gemaakt om 8 a 9 uur (gemiddelde oplaadtijd bij 1 fase 16A) vol te belasten. Voor het aansluiten van een autolader is het  verstandig om een afzonderlijke groep aan te leggen. Hiermee wordt veel ongewenste narigheid voorkomen. Neem daarom contact met ons op om samen tot de juiste laadoplossing te komen.

Meer informatie
Meer informatie over de producten van Mennekes en over elektrisch opladen vindt u op het-laadstation.nl.

Naast Mennekes bieden wij ook nog andere merken aan die oplaadpunten leveren. Bel ons voor het complete aanbod: 0252-416054.

Een kijkje achter de schermen