Beveiliging

Homma elektrotechniek camerasysteem beveiliging

U wilt graag een veilig pand. Zodat u en uw eigendommen beschermd zijn tegen ongenode gasten en zodat zo snel mogelijk actie ondernomen kan worden bij een eventuele brand. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden voor u elektronische beveiligingssystemen en brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

Elektronische beveiligingssystemen
Beveiligen is een noodzakelijk kwaad geworden. Wij, als BORG erkend beveiligingsbedrijf, kunnen een passende beveiligingsinstallatie aanbieden die voldoet aan uw veiligheidswensen. Met onze kennis en ervaring ontwerpen, installeren en onderhouden wij elektronische beveiligingssystemen voor particulieren, bedrijven, winkels en instellingen. Zowel bedraad als draadloos.

Camerabeveiliging
Beveiligingscamera’s; zowel preventief als bij een eventuele inbraak of schade zeer nuttig. Van beveiligingscamera’s is bekend dat ze een afschrikkende werking hebben op potentiele inbrekers of vandalen. Mocht er onverhoopt wel ingebroken of schade aangebracht worden, dan helpen de beelden om de daders op te sporen.

Wij leveren maatwerk installaties van beveiligingscamera’s voor uw pand. Hiervoor maken we gebruik van de apparatuur van Hikvision, wereldwijd de grootste leverancier van beveiligingscamera’s. Deze camera’s zijn zowel bedraad, als onbedraad leverbaar.

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties
Bij brand telt iedere seconde. De meeste mensen schatten de kans op brand niet zo hoog in, maar áls er brand uitbreekt is de schade vaak niet te overzien. U kunt veel maatregelen nemen om uw pand te beschermen tegen brand. Een brandmeldinstallatie signaleert en lokaliseert een brand in een vroeg stadium, waardoor snel kan worden ingegrepen. Een ontruimingsinstallatie zorgt bij brand, bomalarm of een andere calamiteit voor een snelle en ordelijke ontruiming van een (deel van het) gebouw.

Noodverlichting
Noodverlichting is een onderschat onderdeel van uw bedrijf. Juist op de momenten dat u eraan moet denken, zult u er geen aandacht aan besteden. Tot het moment dat de nood aan de man is. We adviseren altijd om noodverlichting als een belangrijk aandachtspunt in werkzaamheden mee te nemen. Het vraagt één keer aandacht; u zult naderhand blij zijn dat het hele verhaal geregeld is.

Wij leveren
Homma Elektrotechniek ontzorgt u bij het aanleggen, engineeren en onderhouden van brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Een kwalitatieve en betrouwbare brandmeldinstallatie voldoet aan de NEN 2535 met betrekking tot de brandveiligheid van gebouwen. Onze specialisten geven u graag advies over welke brandbeveiliging het best bij uw bedrijf past.

Extra informatie
Voor meer informatie omtrent gecertificeerde beveiligings-, brandmeld- of ontruimingsinstallaties kunt u contact met ons opnemen.

Een kijkje achter de schermen