Automatisering

Homma elektrotechniek aanleggen lichtlijn industrie copyright Chantal Cornet Fotografie

Industriële automatisering
Hoe automatiseer je een proces zodanig dat het efficiënter, beter en/of goedkoper wordt? Dat is de vraag die wij onszelf stellen als het gaat om industriële automatisering. Wij hebben al vele jaren ervaring in industriële automatisering en kunnen daarom zowel verouderde besturingen vervangen, als nieuwe automatisering verzorgen. Denkt u hierbij aan de automatisering van machines, machinedelen en productielijnen en proces installaties. Tevens kunt u bij ons terecht als het gaat om installaties in explosie gevaarlijke omgevingen. Bij het ontwerp, de begroting en de budgettering maakt onze binnendienst gebruik van moderne CAD- en simulatie pakketten.

Domotica; comfort en duurzaamheid
Domotica is de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen, werken en leven. Wat dat betekent? Dat bijvoorbeeld het licht automatisch aan gaat als u een ruimte in loopt, of dat de zonneschermen uit gaan als de zon schijnt. Ook een koppeling met de verwarming of het inbraakalarm is mogelijk. Wij passen domotica toe bij woningbouw en het midden- en kleinbedrijf. Hierbij hanteren we twee belangrijke voorwaarden: ten eerste dat de aanpassingen leiden tot een groter comfort en ten tweede dat de aanpassingen bijdragen aan een grotere duurzaamheid van uw pand.

Bediening van uw domoticasysteem
De verschillende apparaten of diensten die aan het domoticasysteem gekoppeld zijn kunt zowel binnen als buiten uw bedrijf of pand bedienen via bijvoorbeeld uw smartphone of computer. Naar huis gegaan en vergeten de verwarming uit te zetten of de lampen uit te doen? Dat doet u gewoon even via uw smartphone!

De mogelijkheden van domotica
De mogelijkheden met domotica zijn ongelooflijk groot en volledig aan te passen aan uw wensen. We kijken graag met u naar de mogelijkheden voor uw pand.

Een kijkje achter de schermen