Vacature Monteur Elektrotechniek Woningbouw /Utiliteit

Monteur Elektrotechiek Woningbouw/utiliteit

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste monteur voor de woningbouw en utiliteitsprojecten. Je werkzaamheden bestaan uit het aanleggen, installeren, uitbreiden en onderhouden van installaties in nieuwbouw- of woningbouwprojecten.  Je bent van begin tot eind betrokken bij het werk. Ook ben je goed in het opsporen en verhelpen van storingen.

Wat bieden wij?

Een mooie en uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waar je alle soorten techniek tegenkomt en dus ook veel kan leren.

En:

  • Part-time werken is mogelijk
  • Je kunt direct beginnen
  • Een onderhandelbaar salaris (CAO klein-metaal)
  • Een eigen auto met professioneel gereedschap
  • Een baan waar eigen inbreng erg gewaardeerd wordt
  • Opleidingsmogelijkheden binnen onze eigen Homma Academy
  • Een informeel maar professioneel team

Wie ben jij?

Uiteraard heb je een opleiding in de elektrotechniek. Je bent enthousiast, kan zelfstandig werken, maar ook in een team. Je hebt de wil om te blijven leren en gaat geen uitdaging uit de weg. Je bent flexibel, klantgericht en denkt in oplossingen. Je vind het niet erg om mee te draaien in onze storingsdienst. En je bent in bezit van Rijbewijs B en woonachtig in Lisse/De Bollenstreek.

Over Homma

Al sinds 1987 is Homma BV actief op het gebied van elektrotechnische installatietechniek. Kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid, ontzorging en vakmanschap staan binnen Homma centraal. Bij alles wat we doen, kiezen we voor de meest duurzame oplossing.

Solliciteren?

Stuur je contactgegevens naar info@hommabv.nl ter attentie van Fred Kortekaas en we nemen contact met je op.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar F. Kortekaas via info@hommabv.nl of bel ons op 0252-416054.