Oplaadpunt auto

oplaadpunt auto Mennekes

Uw auto thuis voor de deur opladen; gemakkelijk en voordelig! Laadpunten voor de elektrische auto zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en zeer veilig. Wij bieden ze aan in verschillende vormen en maten. Samen met autothuislader.nl bieden wij de hightech oplaadinstallaties van o.a. Mennekes aan.

Andere auto? Geen probleem.
Koopt u een andere elektrische auto? Geen probleem! De oplaadpunten maken gebruik van een gestandaardiseerd oplaadsysteem. U kunt dus elk elektrisch of hybride voertuig erop aansluiten.

Goed om te weten
Je kunt je auto opladen in een gewone huis- tuin- en keuken wandcontactdoos maar dat is niet aan te raden. Een wandcontactdoos is niet gemaakt om 8 a 9 uur (gemiddelde oplaadtijd bij 1 fase 16A) vol te belasten. Voor het aansluiten van een autolader is het  verstandig om een afzonderlijke groep aan te leggen. Hiermee wordt veel ongewenste narigheid voorkomen. Neem daarom contact met ons op om samen tot de juiste laadoplossing te komen.

Meer informatie
Meer informatie over de producten van Mennekes en over elektrisch opladen vindt u op het-laadstation.nl.

Naast Mennekes bieden wij ook nog andere merken aan die thuisoplaadpunten leveren. Bel ons voor het complete aanbod: 0252-416054.

Een kijkje achter de schermen