Wooncomfort

Homma Elektrotechniek Verlichting

Domotica is de integratie van technologie en diensten in uw huis, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Meer wooncomfort dus!

Wat dat betekent? Dat bijvoorbeeld het licht automatisch aan gaat als u een ruimte in loopt, of dat de zonneschermen uit gaan als de zon schijnt. Ook een koppeling met de verwarming of het inbraakalarm is mogelijk. Een domoticasysteem is zo ver uit te breiden als u wilt. U kunt bijvoorbeeld de verwarming, verlichting, alarm, zonwering en geluidsinstallatie koppelen aan een domoticasysteem. Kijk voor inspiratie op de wooncomfort webpagina van JUNG en voor een animatie/video over de mogelijkheden op de webpagina van JUNG KNX Smart-housing.

Bediening van uw domoticasysteem
De verschillende apparaten of diensten die aan het domoticasysteem gekoppeld zijn kunt zowel in als buiten uw huis bedienen via bijvoorbeeld uw smartphone of computer. Op vakantie gegaan en vergeten de verwarming uit te zetten en of uw lampen op de tijdklok te zetten? Dat doet u gewoon even via uw smartphone! Of komt u eerder thuis dan normaal en wilt u dat het lekker warm is in huis? Allemaal te regelen via uw domoticasysteem!

Redenen voor het toepassen van domotica
Bij het toepassen van domotica hanteren we twee belangrijke voorwaarden: ten eerste dat de aanpassingen leiden tot een groter comfort en ten tweede dat de aanpassingen bijdragen aan een grotere duurzaamheid van uw woning of pand. De mogelijkheden met domotica zijn ongelooflijk groot en volledig aan te passen aan uw wensen. We kijken graag met u naar de mogelijkheden voor uw woning.

Een kijkje achter de schermen