Beveiliging

alarmsysteem beveiliging
Camera systeem Hik Vision

Thuis, een plek waar je je veilig wilt voelen. Beschermd tegen ongenode gasten en een eventuele brand. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden voor u elektronische beveiligingssystemen, beveiligingscamera’s en brandmeldinstallaties.

Inbraakbeveiliging
Ieder huis vraagt om een ander soort beveiliging. Daarbij spelen uw wensen uiteraard een centrale rol. Wij kunnen u een passende beveiligingsinstallatie aanbieden die voldoet aan uw veiligheidswensen. Deze installatie ontwerpen, installeren en onderhouden wij voor u. Indien gewenst kunnen wij de inbraakbeveiliging ook combineren met brandbeveiliging en domiticasystemen.

Beveiligingscamera’s
Beveiligingscamera’s; zowel preventief als bij een eventuele inbraak of schade zeer nuttig. Van beveiligingscamera’s is bekend dat ze een afschrikkende werking hebben op potentiele inbrekers of vandalen. Mocht er onverhoopt wel ingebroken of schade aangebracht worden, dan helpen de beelden om de daders op te sporen.

Wij leveren maatwerk installaties van beveiligingscamera’s voor uw huis. Hiervoor maken we gebruik van de apparatuur van Hikvision, wereldwijd de grootste leverancier van beveiligingscamera’s. Deze camera’s zijn zowel bedraad, als onbedraad leverbaar.

Brandmelding
Bij brand in huis telt iedere seconde. De meeste Nederlanders schatten de kans op brand niet zo hoog in, maar áls er brand uitbreekt is de schade vaak niet te overzien. U kunt veel maatregelen nemen om u te beschermen tegen brand. Een brandmeldinstallatie signaleert en lokaliseert een brand in een vroeg stadium, waardoor snel kan worden ingegrepen.

Homma Elektrotechniek ontzorgt u bij het aanleggen, engineeren en onderhouden van brandmeldinstallaties. Een kwalitatieve en betrouwbare brandmeldinstallatie voldoet aan de NEN 2555 met betrekking tot de brandveiligheid van gebouwen.Onze specialisten geven u graag advies over welke brandbeveiliging het best bij uw woning past. Voor meer informatie omtrent gecertificeerde brandmeldsystemen kunt u contact met ons opnemen.

Een kijkje achter de schermen