Over ons

Over Homma Elektrotechniek BV

Sinds de oprichting in 1987, is Homma Elektrotechniek BV gevestigd in Lisse. Doordat het bedrijf gestaag groeide, zijn we na een aantal verhuizingen terecht gekomen op de plek waar we nu zitten, de Vennestraat 21. In 2018 hebben we de locatie uitgebreid om meer ruimte voor ons kantoorpersoneel te creëren. Dat was noodzakelijk omdat het pand te klein werd. Wij zijn als organisatie BORG-gecertificeerd en aangesloten bij ‘Uw Duurzame installateur’. De kernwaarden van ons bedrijf zijn:

  • Eerlijkheid
  • Plezierige relatie met elkaar en onze klanten
  • Duurzame producten
  • Duurzame relaties met onze klanten
  • Comfort bieden
  • Kwaliteit
  • Persoonlijke ontwikkeling voor onze medewerkers

Werkgebied voor particulieren en zakelijke afnemers

Voor particulieren verzorgen wij voornamelijk werkzaamheden in de bollenstreek, met de belangrijke plaatsen Lisse, Sassenheim, Hillegom, Noordwijk en Noordwijkerhout. Voor zakelijke afnemers zijn we voornamelijk in de driehoek Amsterdam, Utrecht en Rotterdam te vinden. Voor zakelijke afnemers zijn we in de driehoek Amsterdam, Utrecht en Rotterdam te vinden.

Homma academy

Om ons personeel bij te scholen hebben wij een academie opgericht, waar onze monteurs worden bijgeschoold in het vakgebied elektrotechniek. Dat is nodig, omdat ons vak snel verandert met alle mogelijkheden die er bij komen. Zo hebben wij cursussen voor domotica, NEN keuringen, basistraining elektrotechniek en verzorgen we IP en ‘Internet of things’ trainingen. De ontwikkelingen in onze branche volgen wij op de voet, om zo de laatste inzichten en producten in ons werk toe te passen.

Heeft u vragen over onze dienstverlening en wilt u meer weten op welk gebied wij u verder kunnen helpen, neem dan contact op.