Elektrotechniek voor bedrijf en particulier

Kantoor Homma elektrotechniek

Homma Elektrotechniek BV uit Lisse verzorgt elektrotechnische diensten voor zowel luxe woningbouw, als voor bedrijven. De klantengroepen, waar wij onze diensten aan leveren zijn: particulieren, VVE, aannemers, woningcorporaties, MKB, fabrieken, etc.

Elektra voor luxe woningbouw

Voor particulieren verzorgen we elektra in luxe woningbouw. We gaan met u in gesprek en inventariseren uw wensen. Vervolgens brengen we advies uit waar uw wandcontactdozen het beste geplaatst kunnen worden en waar uw verlichtingspunten komen. We werken alle bekabeling netjes weg. Ook wanneer u gaat verbouwen, verzorgen we de elektra en eventuele extra groep in de meterkast. Of het nu om een uitbouw gaat, of voor een extra stroompunt in de keuken.

Voor particulieren zijn wij actief in de bollenstreek met de belangrijke plaatsen Lisse, Sassenheim, Hillegom, Noordwijk en Noordwijkerhout.

Elektrotechniek voor kantoor, winkel, magazijn of industrie

Voor de zakelijke en industriële markt verzorgen we op maat gemaakte installaties. Denk hierbij aan licht-, kracht-, en middenspanning installaties. Ook wanneer het om LED-panelen voor kantoor, of LED-lichtlijnen voor een magazijn gaat.

Wij zijn gewend om in bouwteams te werken en werken ook in onderaanneming. Binnen het bouwteam verzorgen wij ontwerpen met bijbehorende begrotingen en/of budgetten. Voor ontwerp, begroting en budgettering maakt onze binnendienst gebruik van moderne CAD- en calculatiepakketten.

Heeft u vragen over uw elektrotechnische installatie, of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact op.

Een kijkje achter de schermen